2007. május 25., péntek

Sörben párolt hús reloaded

Ismét terítékre kerül a fent nevezett:)

Említettetem ,hogy mintha lajosmarihemzőkároly lett volna az eredeti recept,és valóban!

Egy kedves OLVASÓtól újfent kölcsönkaptam az említett könyvet,amit most itt ehelyt is köszönök!

És a recept,ahogy alant olvasható,majdnem megegyezik az általam közölttel.

Az idők folyamán a petrezselyem ugyan kikopott belőle,de ez nem baj egyáltalán ,mert a metélt zöldpetrezselyem ugyan az egyik legremekebb zöldfűszer,de sörhöz elég vad párosításnak tűnik..

El tudom képzelni esetleg,hogy korianderes sörhöz illik jól,de becsületes főzőember ,ha ilyenhez jut,azt kellő hőfokúra hűti,megfelelő pohárba önti, és megissza.

Én tehát ez esetben negligálnám a petrezselymet mindenképp!

És az eredeti recept:

Nincsenek megjegyzések: