tag:blogger.com,1999:blog-3432482653508243045.post8609316154516503838..comments2023-05-01T09:38:10.304+02:00Comments on Zsúrkenyér: Tiramisuzsúrkenyérhttp://www.blogger.com/profile/14337269261340567985noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3432482653508243045.post-52293816100843074762007-07-25T09:08:00.000+02:002007-07-25T09:08:00.000+02:00:) a freeblogosok csapatát erősítem, ha küldesz ne...:) a freeblogosok csapatát erősítem, ha küldesz nekem egy emailt a lagattina@freemail.hu-ra akkor már olvashatsz is. De csak amolyan szőkenős gondolatok vannak benne, nem gasztroblog :) Viszont Tőletek lopkodom el a legtuttibb ötleteket a főzőcskézéshez :)Elisahttps://www.blogger.com/profile/05775677148565033388noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3432482653508243045.post-6370536500377227102007-07-24T15:17:00.000+02:002007-07-24T15:17:00.000+02:00Kedves marilyn!Köszönöm a dícséretet!:)Olvastam én...Kedves marilyn!<BR/><BR/>Köszönöm a dícséretet!:)<BR/><BR/>Olvastam én is erről,de a nyelvtudás teljes hiányában nem akartam leírni.Nincs kínosabb,mint leírni valamit,amiben biztos vagy,aztán kiderül,hogy szimplán félreértetted:)<BR/><BR/>De így rendben!<BR/><BR/>Téged hol lehet megtalálni?Merthogy a profilod nem publikus.<BR/><BR/>Kösz mégegyszer!<BR/><BR/>Szia!zsúrkenyérhttps://www.blogger.com/profile/14337269261340567985noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3432482653508243045.post-35930727371100379242007-07-24T14:58:00.000+02:002007-07-24T14:58:00.000+02:00Mivel mindig jókat főzöl, és ide (is) járok puskáz...Mivel mindig jókat főzöl, és ide (is) járok puskázni ötletekért, elmondom, hogy a tiramisu-ról van egy olasz mendemonda. A tirami su magyarul annyit jelent emelj fel, dobj fel. Jórégen az olasz bordélyokban ették előszeretettel, mivel ugye van benne kicsi kávé, amitől észhez tért a kicsapongó talján. :)Elisahttps://www.blogger.com/profile/05775677148565033388noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3432482653508243045.post-36277701549844977632007-06-25T09:31:00.000+02:002007-06-25T09:31:00.000+02:00Kedves Fakanál!Kösz a tippet,legközelebb megpróbál...Kedves Fakanál!<BR/><BR/>Kösz a tippet,legközelebb megpróbálom.<BR/><BR/>phzs,köszönöm a kérdést,igyekszem ma válaszolni<BR/><BR/>Üdv<BR/><BR/>zsurkenyerzsúrkenyérhttps://www.blogger.com/profile/14337269261340567985noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3432482653508243045.post-14232874231037533812007-06-23T10:57:00.000+02:002007-06-23T10:57:00.000+02:00http://ecet-es-olaj.freeblog.hu/archives/2007/06/2...http://ecet-es-olaj.freeblog.hu/archives/2007/06/23/Korkerdes/#comments<BR/><BR/>Itt találsz néhány kérdést.<BR/><BR/>phzsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3432482653508243045.post-59112856404049281092007-06-22T09:37:00.000+02:002007-06-22T09:37:00.000+02:00Ha a mascarponét szobahőmérsékleten hagyod, sokkal...Ha a mascarponét szobahőmérsékleten hagyod, sokkal, de sokkal könnyebb dolgod lesz az összekeverésnél. régi tapasztalat.Anonymousnoreply@blogger.com